POLICIJA IH OBOJICU PRIJAVILA

Pijani suvozač iskočio iz jurećeg vozila pa ‘usosio’ i prijatelja vozača

Objavljeno, 02. ožujka 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR / Fotografija nema nikakve veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani suvozač (38) ničim izazvan iskočio je iz jurećeg automobila na južnoj koprivničkoj obilaznici. U bolnici su mu izmjerili 2,63 promila alkohola.

No, pijan je bio i vozač (37), njegov prijatelj, koji je upravljao automobilom u petak oko 9.40 sati obilaznicom u smjeru prigradskog naselja Štaglinca. On je napuhao 1,39 promila.

Gdje su se tako rano uspjeli ‘nakresati’ i kamo su se zaputili – nije poznato. No, poznato je da nisu daleko dospjeli. Vozač je na koncu prijatelja mora voziti u bolnicu pa su obojica prekršajno prijavljena.

Da stvar bude gora, ustanovljeno je kako je automobilom upravljao dok mu je vozačka dozvola istekla, pa ga čega drastična kazna.

“Na prednjem sjedalu bio je 38-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,63 promila, koji nije koristio sigurnosni pojas te je ometao vozača u vožnji. U jednom trenutku otvorio je svoja vrata i u vožnji iskočio u desni odvodni kanal.

Vozač je putnika prevezao u Opću bolnicu gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede. Protiv vozača i suvozača bit će pokrenut prekršajni postupak”, priopćili su u ponedjeljak iz koprivničke policije,


Tagovi: BOLNICA ISKOčIO PIJANI SUVOZAč POLICIJA

NEDAVNO OBJAVLJENO