TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Pijani policajac noćas službenim vozilom sletio s ceste, teško je ozlijeđen

Objavljeno, 11. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativa i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijani policajac teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koji je skrivio noćas oko 2 sata ujutro, upravo je izvijestila policija.

Nesreća se dogodila u utorak rano ujutro u mjestu Staro Selo Topusko blizu granice s BiH. Pretpostavlja se da policajac angažiran u nadzoru granice zbog ilegalnih prelazaka.

“Do nesreće je došlo kada je službenim policijskim vozilom, a kojeg ima na zaduženju zbog vrste poslova koje obavlja, pod utjecajem alkohola od 1,46 promila, van službe upravljao policijski službenik Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

On je uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, kotačima zahvatio zemljanu bankinu gdje je na rubni kamen probušio pneumatik. Potom se vozilom vratio na kolnik gdje je u zavoju sletio s kolnika i udario u stablo.

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja protiv policijskog službenika će se podnijeti prijave, dok će nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, a zbog povrede službene dužnosti”, otkriva danas sisačka policija.


Tagovi: BIH PIJANI POLICAJAC PROMETNA TEšKO OZLIJEđEN TOPUSKO

NEDAVNO OBJAVLJENO