GAĐAO JE SUPRUGU

Pijani idiot (27) kamenom veličine šake petogodišnjeg sina pogodio u glavu

Objavljeno, 07. rujna 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (27) uhićen je i zadržan u istražnom zatvoru nakon što je petogodišnjeg sina kamenom veličine šake pogodio u glavu ozlijedivši ga.

Pijana budala kamenom je zapravo gađala suprugu (26) koja je trčeći pobjegla iz kuće jer ju je verbalno i fizički napao. Sve se dogodilo ispred obiteljske kuće u Donjem Vratnu zapadno od Varaždina.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu priopćilo je u petak kako je provelo prvo ispitivanje uhićenog muškarca (27) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava i pokušaja teške tjelesne ozljede.

“Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnjak od svibnja 2015. do kolovoza 2019. u obiteljskoj kući u Donjem Vratnu u alkoholiziranom stanju učestalo grubo vrijeđao i fizički napadao suprugu pred njihovim maloljetnim djetetom rođenim 2014. godine.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, priopćili su varaždinski tužitelji.


Tagovi: KAMEN OTAC SIN UHICEN

NEDAVNO OBJAVLJENO