Pijani HDZ-ov čelnik nokautiran nakon što je jednu ženu uhvatio za stražnjicu

Objavljeno, 07. rujna 2022. Vijesti
# Foto: AGENCIJA / Antun Vujić, ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi
AUTOR
Redakcijski tekst

Utjecajni dužnosnik HDZ-a sa sjevera nokautiran je nakon što je pijan jednu ženu uhvatio za stražnjicu.

On je Antun Vujić, ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te potpredsjednik gradskog HDZ-a u Slatini. Telegram danas otkriva kako je sudjelovao u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu Viroexpo u Virovitici.

Dogodilo se to u petak navečer pod jednom od šatora na službenom sajamskom prostoru. Vujić kaže kako ga je netko doista udario, ali navodi da se incident dogodio izvan prostora sajma. Ne zna tko ga je i zašto udario.

Kako piše portal virovitica.net, Vujić je alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu suprugu Damira Švarbića, domara sajamskih prostora, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod.

Očevici kažu da je riječ o klasičnom nokautu zbog kojeg Vujić deset minuta nije mogao doći k sebi. Od udarca je počeo krvariti pa je zatražio liječničku pomoć. Prijatelj ga je autom odvezao na hitnu, potom u Slatinu gdje živi.

Liječnicima je rekao kako je ozljeda nastala od pada, ali nisu mu povjerovali pa su o svemu obavijestili policiju. Virovitička policija pak o svemu i dalje šuti, zaključuje lokalni portal.


Tagovi: AGENCIJA ZA PLAćANJE ANTUN VUJIć NOKAUTIRAN PIJAN VIROEXPO VIROVITICA žENU ZA STRAžNJICU

NEDAVNO OBJAVLJENO