ODMAH JE I OSUĐEN

Pijani drvosječa iz Špičkovine ženi slao prijeteće poruke pa je uhićen

Objavljeno, 08. ožujka 2020. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Štef (28) pravomoćno je osuđen na šest mjeseci uvjetnog zatvora zbog prijetnji upućenih izvanbračnoj supruzi.

Štef je, inače, drvosječa iz Špičkovine u Zagorju, a supruzi je prijetio porukama putem Messengera lani u rujnu oko 20.40 sati. Kako je bio pijan, poruke su mu bile uglavnom potpuno nesuvisle.

Poruke su izgledale točno ovako: “Naj mi srati jer sad buš z letela van kad dojdem ti jasno pa si ju buš zela na brijeg pa se jebitrkak ocete”; “A kaj jee e oces da te hbijem kad dojedem aaa do se kurva aaaa bob ti majku jebooo”;

“Sad dojdem ima sa te nema razepel te bum”; “Ajd za pol vure sam doma bumo vidli kak si jaka isus tejebi boga u bogu bum htrgel u tebi“; “Razapel te bum isus te jebi ti jasno oo pijan sam ne dobroooookkk”.

Te su prijeteće poruke kod njegove družice izazvale opravdani osjećaj uznemirenosti i straha za vlastiti život i sigurnost, drži Općinski sud u Zlataru. Žena je odmah pozvala policiju, a Štef je vrlo brzo uhićen.

Nakon ispitivanja, Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je od suda da izda kazneni nalog te ga proglasi krivim. Kao olakotna okolnost uzeta mu je dosadašnja neosuđivanost i to što je otac dvoje male djece.


Tagovi: DRVOSJEčA PORUKE PRIJETNJE šPIčKOVINA UHICEN ZENA

NEDAVNO OBJAVLJENO