TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Pijani dječak (14) vozio pijanog oca (48) pa se zabio u betonski zid

Objavljeno, 03. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: VATROGASCI / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Muškarac (46) teško je ozlijeđen i bori se za život u bolnici nakon što je vozač, njegov 14-godišnji sin, pijan izletio s ceste i zabio se u betonski zid. Dječak je lakše ozlijeđen.

Obojica su zapravo bili totalno pijani, a dječak nešto manje – napuhao je 1,29 promila – pa je otac očito njemu dao da vozi, otkriva portal zagorje.com.

Nesreća se dogodila u noći na nedjelju u naselju Tkalci kod Krapine, a po život opasne ozljede zadobio je 46-godišnji muškarac iz Petrovskog. Dječak koji je bio za volanom zbog neprilagođene brzine u jednom trenutku se zabio u deponirane armaturne mreže i potporni betonski zid uza samu prometnicu.

U nesreći su intervenirali i krapinski vatrogasci koji su morali automobil rezati škarama kako bi izvukli unesrećenog oca, koji je potom odvezen u Opću bolnicu Zabok, gdje mu je, prema neslužbenim informacijama, izmjerena velika koncentracija alkohola te su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede – puknuće mjehura i povreda aorte.

Policija je potvrdila kako je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine te da ju je skrivio dječak rođen 2007. godine, koji je vozilom upravljao s 1,29 promila alkohola u krvi. Protiv njega podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu za mladež, a o svemu je obaviješten i Centar za socijalnu skrb, piše zagorje.com.


Tagovi: OTAC PIJANI DJEčAK PROMETNA SIN ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO