Pijana zagorska dama rekorderka vikenda: vozila s čak 2,7 promila!

Objavljeno, 26. lipnja 2023. Crna kronika
# Foto: ARHIV / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Naš kraj opet ima alkoholnog vikend-rekordera. Točnije rekorderku koja se u neodgovornu vožnju u totalno pijanom stanju upustila u Zagorju.

Kako je otkrila policija, najveća koncentracija alkohola utvrđena je u petak oko 21,30 sati u Movraču kod 37-godišnje hrvatske državljanke. Ona je osobnim automobilom upravljala pod utjecajem alkohola u organizmu od čak 2,68 promila.

“Vozačici je izdan prekršajni nalog: predložena je ukupna novčana kazna u iznosu od 1300 eura te zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 3 mjeseca”, otkrili su u ponedjeljak iz krapinske Policijske uprave.

Vikend je, inače, obilovao alkoholiziranim vozačicama i vozačima. Bizaran slučaj pak zabilježen je u subotu u Osijeku oko 2.50 ujutro kad se dogodila prometna nesreća s jednom ozlijeđenom osobom.

Djevojka (20) iz Zagreba upravljala je električnim romobilom te na glavi nije nosila zaštitnu kacigu. Uslijed nepropisnog skretanja je pala na kolnik.

“Utvrđena joj je prisutnost alkohola od 1,12 promila. Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna od 480 eura”, kažu u slavonskoj policiji.


Tagovi: ALKOHOL PIJANA REKORDERKA VOZAčICA ZAGORSKA DAMA

NEDAVNO OBJAVLJENO