Pijana vozačica naletjela na mladića i zbrisala. Uhićena je i brutalno kažnjena

Objavljeno, 18. rujna 2023. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Pijana vozačica uhićena je nakon što je naletjela na 18-godišnjaka na motociklu te zbrisala s mjesta nesreće.

Kako danas javlja policija, u petak oko 20.40 sati vozačica (41) je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,26 promila i za vrijeme dok joj je oduzeta vozačka dozvola.

“Vozačica se kretala kolnikom Ulice Svetog Benedikta u Zagrebu u smjeru sjeverozapada. Izlaskom iz zavoja, vozilom je naletjela na motocikl zagrebačkih oznaka kojim je u tom trenutku upravljao 18-godišnjak. 

Nakon opisane prometne nesreće, 41-godišnja vozačica se udaljila s mjesta događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestila policiju i sačekala dolazak ovlaštene osobe koja obavlja očevid.

Policijski službenici su dva sata od prometne nesreće 41-godišnju vozačicu pronašli, uhitili te zatim u konačnici u zakonskom roku i  prepratili na nadležni Općinski prekršajni sud.

Vozačica je proglašena krivom te joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 4350 eura, kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 18 mjeseci.  

Liječnička pomoć 18-godišnjem vozaču je pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb u Zagrebu gdje je utvrđeno da je lakše ozljeđen”, rekli su u ponedjeljak u zagrebačkoj policiji.


Tagovi: MOTOCIKL PIJANA VOZAčICA POBJEGLA PROMETNA UHIćENA

NEDAVNO OBJAVLJENO