STRGALA ROLETE I ISKOČILA KOD PROZOR

Pijana unuka uhićena zbog napada na baku koja je nije pustila u grad

Objavljeno, 24. siječnja 2020. Vijesti
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Nataša (33) osuđena je zbog psihičkog i fizičkog nasilja prema baki Mariji (75) s kojom je živjela. Uhićena je i nakon toga kažnjena s 1500 kuna.

Prema presudi, 31. listopada lani, na Noć vještica, unuka se napila kod susjeda u okolici Varaždina i potom je oko 19.30 sati htjela izaći u grad. No, baka je nije pustila jer je bila previše pijana.

“Zaključala sam vrata i nisam je pustila. Rekla mi je da mora u grad po tampone, a ja samo joj odgovorila da ih ima u torbi. Nataša mi je tada bacila torbu u lice, otišla u svoju sobu, strgala roletu i skočila kroz prozor“, svjedočila je nesretna starica.

‘MRCINA STARA SMRDLJIVA’

Ne zna kad se vratila kući jer se bila zaključala u svoju sobu, a ulazna vrata kuće ostavila je otključana da unuka može ući.

Prema presudi, Nataša je tog dana pod vidnim utjecajem alkohola galamila na baku te je vrijeđala riječima: “Mrcina stara smrdljiva, j.. ti pas mater staru”! Potom joj je bacila torbu u glavu.

Slično se ponovilo i na blagdanih Svih svetih 1. studenoga tijekom poslijepodnevnih i večernjih sati kad je nastavila s psihičkim nasiljem naspram bake Marije” “Ništa ne radiš! Koji k… budem tu s tobom”!

Baki je prekipjelo pa je pozvala policiju koja je Natašu odmah uhitila. Napuhala je čak 3,47 promila alkohola i zadržana je dva dana u pritvoru.

Nataša se branila kako to nije točno.

SUDAC JOJ NE VJERUJE

“Pila sam kod susjeda, ali baku nisam vrijeđala niti joj bacala stvari u lice. Baka mene zaključava u kuću i ne pušta me van, čak me i udarila”, požalila se unuka.

Već deset godina ne živi s roditeljima. Radila je u Austriji kao kuharica, a sad se vratila kući i traži si posao. Živi s bakom koja prima mirovinu, kaže da su u dobrim odnosima.

No, prekršajni sudac nije joj povjerovao. Baka je na sudu rekla kako ne bi imala ništa protiv da se unuka odseli iz njezine kuće.


Tagovi: BAKA PIJANA UHIćENA UNUKA

NEDAVNO OBJAVLJENO