Pijana policajka (21) u 7 ujutro skrivila prometnu, tri osobe ozlijeđene

Objavljeno, 12. rujna 2023. Crna kronika
# Foto: ČITATELJ / ILUSTRACIJA / Prometna nezgoda u mjestu Oštri Vrh / NEMA BAŠ NIKAKVE VEZE S OVIM TEKSTOM
AUTOR
Redakcijski tekst

Policajka je pod utjecajem alkohola skrivila prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene tri osobe, među njima i dječak.

Policija je priopćila kako se nesreća dogodila još u subotu nešto poslije 7 sati u naselju Bukovlje kod Slavonskoga Broda u Ulici Firov kraj. No, nisu naveli kako je riječ o policijskoj službenici.

Našem portalu u ponedjeljak je iz dobro upućenih izvora potvrđena informacija kako je riječ o mladoj policajki koja je napuhala blizu 0,5 promila.

Vozila se na posao u subotu ujutro pa je zbog neoprezne vožnje udarila u auto ispred. Nije bilo ništa strašno, ali cura je napuhala pa je sad pokrenuta istraga”, kaže naš izvor.

U policiji kažu kako je vozačica (21) bila pod utjecajem alkohola od 0,41 promil. No, s obzirom na nedovoljnu preciznost alkometra, policajki su uzeti krv i urin te će se utvrditi točna koncentraciju alkohola. O tome će ovisiti kazna.

Lakše ozlijeđeni

“Očevidom je utvrđeno da se 21-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 0,41 promil kretala osobnim automobilom Ulicom Firov kraj, dok se ispred nje kretao automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, a kao putnik u vozilu se nalazio 12-godišnjak.

Vozačica je izgubila nadzor nad upravljačem, te je u zanošenju udarila u stražnji dio vozila ispred sebe koji je potom sletio na travnatu površinu. Nakon toga, vozačica je u daljnjem zanošenju vozilom udarila u ogradu ispred kuće, nakon čega se automobil prevrnuo na bok.

Sudionici ove prometne nesreće su lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući”, rekli su u policiji jučer.

Policajka spada u kategoriju mladih vozačica (do 24 godine starosti) pa za volanom ne smije imati ni promil alkohola. Osim toga, nulta tolerancija na alkohol vrijedi i ako je kao zaposlenica javne službe vozila automobil u službene svrhe.

Osim kazne, zbog te nepromišljenosti čeka je i disiciplinski postupak unutar Policijske uprave.


Tagovi: PIJANA POLICAJKA PROMETNA SLAVONSKI BROD

NEDAVNO OBJAVLJENO