Pijana Maja tražila troduplu rakiju u kafiću. Policija je jedva svladala

Objavljeno, 21. veljače 2024. Crna kronika
# Foto: UNSPLASH / Diego Rosa / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Maja je uhićena nakon što je konobaru u kafiću prijetila da će ga ubiti jer joj ne da piće.

Prema presudi, Maja (37) je potkraj listopada lani oko 17.30 sati narušavala javni red i mir u caffe baru Indeks u Karlovcu. Vikala je na konobara koji joj nije htio dati piće jer je bila pod utjecajem alkohola.

“Na konobara Marka vikala je riječima: ‘Uzet ću pištolj i ubit ću te ako mi ne daš piće, šta sam ja napravila, neću nikud ići’. Istoga dana u 17.52 sata policijske službenike omalovažavala je i vrijeđala riječima: Govna, govna policijska”, navodi se u presudi.

Maja je na sudu rekla kako se ne smatra krivom te nije narušavala javni red i mir i kafiću Indeks.

“Ma ne sjećam se ni da bih policijske službenike vrijeđala. Htjela sam pokupiti svoj mobitel. Istina je samo da sam prethodne večeri pila alkohol i stvarno sam bila pijana, ali nisu mi dali da odem doma”, branila se Maja.

16 dana zatvora

Policajac Josip svjedočio je kako su morali upotrijebiti sredstva prisile i sredstva za vezivanje kako bi je uhitili. Vrijeđala ih je u policijskoj postaji nakon što je privedena.

Konobar Marko otkrio je kako je Maja ušla u šank i od njega tražila da joj u čašu natoči i pomiješa tri žestoka pića, ali on je to odbio. Vratila se na terasu i vikala na njega te prijetila da će zvati policiju ako joj ne da piće.

“Prijetila je i da će me ubiti iz pištolja ako joj ne natočim tri žestice u čašu, ali prijetnje nisam uzeo za ozbiljno jer se vidjelo da je bila pijana i nesuvisla”, zaključio je konobar Indeksa.

Maja je provela dva dana u policijskom pritvoru. Ovih je dana proglašena krivom i osuđena na 16 dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: KAFIć KARLOVAC PIJANA PRESUDA

NEDAVNO OBJAVLJENO