Pijana Magda napala majku i šogoricu: ‘Kurve, je… vam mater srpsku i četničku’

Objavljeno, 27. srpnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Magda (40) uhićena je nakon što je mortus pijana vrijeđala majku i šogoricu u stanu, a potom i fizički nasrnula na šogoricu.

Povod tom žestokom napadu na članove obitelji s kojima je dotad živjela nije poznat, ali poznato je da je to učinila nakon što se napila “ko majka”. Prilikom intervencije policije, naime, napuhala je čak 2,23 promila alkohola.

Prema presudi, Magda je u stanu u Karlovcu sredinom siječnja oko 13 sati počinila psihičko nasilje u obitelji, i to pod teškim utjecajem alkohola.

“Vikala je i vrijeđala svoju majku i šogoricu Ljiljanu Krupa pogrdnim riječima: ‘Kurve jedne, je… vam mater srpsku i četničku’. To je je kod njih prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost.

Potom je i fizički napala svoju šogoricu odgurnuvši ju u predjelu ramena i ruku”, navodi se u nepravomoćnoj presudi na koju se može žaliti.

Magda je osuđena na novčanu kaznu od 3000 kuna te mora platiti 413 kuna sudskih troškova. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, od kazne joj se oduzima iznos od 600 kuna. Otad više ne živi s obitelji, otišla je u podstanare.


Tagovi: KARLOVAC NAPALA MAJKU I šOGORICU PIJANA UHIćENA

NEDAVNO OBJAVLJENO