PROGLAŠENA KRIVOM

Pijana Biljana u noći napala taksista jer je nije htio voziti, intervenirala policija

Objavljeno, 30. ožujka 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema baš nikakve veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Ratoborna Biljana proglašena je krivom i osuđena jer je pod jakim utjecajem alkohola napala i izvrijeđala taksista jer ju nije htio odvesti doma.

Biljana je u petak bila u noćnom provodu te je nešto prije 23.30 sati u Virovitici tražila od vozača Taxi Camea da je odveze doma. No, on je to odbio nakon što je vidio s kime ima posla.

“Narušavala je javni red i mir pod vidnim i jakim utjecajem alkohola (očitana koncentracija alkohola 1,49 g/kg) ispred zgrade u Virovitici, S. Radića 21, revoltirana što ju je vozač vozila Taxi Cameo Virovitica odbio prevesti na željenu lokaciju radi problema u plaćanju i njenom ponašanju.

Vičući i galameći na javnom mjestu, istog je vrijeđala riječima: ‘Odje…, marš, je… ti bog mater, gnjido, što si htio jeb…, pi… ti materina, govno jedno smrdljivo’. Takvim ponašanjem je nastavila i po dolasku policijskih službenika”, navodi se u nepravomoćnoj presudi.

Biljana (41) iz Virovitice osuđena je na novčanu kaznu od 196 njemačkih maraka, odnosno 740 kuna, a mora platiti i 100 kuna sudskih troškova. Na presudu može uputiti prigovor.


Tagovi: NAPALA TAKSISTA PIJANA

NEDAVNO OBJAVLJENO