KAKAV RUSVAJ

Pijan na parkiralištu kafića udario u 3 pješaka i 2 vozila pa završio na krovu

Objavljeno, 02. studenoga 2021. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija je ilustrativna i nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Nevjerojatan rusvaj u prometu s većom materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama počinio je pijani mladić (24) koji je upravljao vozilom u nedjelju iza ponoći na varaždinskom području.

Kako je u utorak otkrila policija, on je nešto prije 1 sat ujutro u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu neuređenim šljunčanim parkiralištem vozio unatrag pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,56 promila. Prije toga bio je u ugostiteljskom objektu.

“Zadnjim djelom vozila je udario zadnji dio parkiranog vozila, nakon čega je udario u zadnji dio drugog parkiranog vozila te se potom polukružno okretao vozilom i nastavio vožnju u smjeru izlaza na kolnik Topličke ulice pa je udario u pješake starosti 30, 19 i 17 godina koji su bili na parkiralištu.

Vozač je napustio mjesto događaja i udaljio se u smjeru Varaždinskih Toplica. Dolaskom u Vrtlinovec, brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom i izletio van kolnika na zelenu površinu.

Došlo je do prevrtanja vozila i udara u nasad vinograda. Ozljede je zadobio 24-godišnji vozač osobnog automobila i 17-godišnji pješak. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj bolnici”, priopćili su u utorak iz varaždinske policije.


Tagovi: KAFIć PARKIRALIšTE PIJAN PJEšACI PROMETNA VARAžDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO