RASTU I NETO PLAĆE

Pevex otvorio 26. prodajni centar i sad ima oko 2000 zaposlenih

Objavljeno, 12. studenoga 2020. Financijer
# Foto: PEVEX / Novi prodajni centar u Makarskoj
AUTOR
Redakcijski tekst

Otvorenjem novog prodajnog centra u Makarskoj trgovački div Pevex ostvario je zadnju planiranu investiciju u 2020. godini.

S lokacije u zapadnom dijelu Makarske, Pevex je preselio poslovanje na adresu Vrgorački put broj 1, u zgradu gdje je do sada bio Velpro.

 “U novom centru zaposlenici će imati bolje uvjete rada jer je znatno veći nego stari. Time je i kupcima pregledniji, što je važno jer će moći lakše izabrati između 50.000 proizvoda koje Pevex ima u ponudi.

I ovdje su uvedene najviše zaštitne i higijenske mjere. Zato s ponosom pozivamo sve stanovnike Makarske, Imotskog, Baške Vode, Brela, Vrgorca i okolice da provjere novo mjesto najsigurnije kupnje u Hrvatskoj”, poručio je predsjednik Uprave Pevexa Jurica Lovrinčević.

NAGRADA ZA SIGURNOST

Pevex je prvi trgovački lanac koji je na području EU uveo u sve svoje prodajne centre termalne kamere, visokotehnološki stupanj zaštite koji su u Hrvatskoj uvele tek neke bolnice. Zbog projekta uvođenja termalnih kamera Pevex je u listopadu dobio nagradu Udruge menadžera sigurnosti.

Svima koji ulaze u prodajni centar sustav mjeri temperaturu tijela, a ako je ona povišena kupca se diskretno obavijesti o tome te ga se dodatno zaštiti zaštitnom opremom, maskom i rukavicama uz još jedno dezinficiranje ruku.

Novi Pevex centar u Makarskoj - na slici predsjednik uprave Jurica Lovrinčević
Jure Radoš, Renata Duka, Jurica Lovrinčević i Krešimir Bubalo / Foto: Pevex

Pevex je kao jednu od zadnjih zaštitnih mjera, za sve svoje prodajne centre, uveo i zamagljivače koji pretvaraju higijensko sredstvo u aerosol, čime se omogućava bolji prodor u sve dijelove prostora.

Uz to, u studenom je nabavljen dezinficijens koji je 100 posto biorazgradiv i ne sadrži otrovne tvari. Zato ga mogu koristiti svi djelatnici, bez posebne obuke i zaštitne opreme.

RASTU NETO PLAĆE

Novi prodajni centar u Makarskoj prostirat će se na 5007 četvornih metara, što je za 1000 više nego što je imao stari. Također, zaposliti će se petero novih djelatnika, tako da će ih ukupno biti 40. Novi se centar otvara izvan turističke sezone pa postoji i mogućnost dodatnog zapošljavanja pred ljeto.

Tijekom 2020. godine, prosječna neto primanja u Pevexu prešla su razinu od 6100 kuna. Pevex trenutno ima oko 2000 zaposlenika i 26 prodajnih centara.

Za 2019. godinu, kao i prethodno za 2018., Pevex je dobio bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske tvrtke s visokom razinom poslovanja.

Novi Pevex centar u Makarskoj
Novi Pevexov centar u Makarskoj / Foto: Pevex

Tagovi: MAKARSKA NOVI CENTAR PEVEX ZAPOSLENI

NEDAVNO OBJAVLJENO