POLA MILIJUNA ČLANOVA

Pevex nagradio svoju 500.000. članicu Kluba vjernosti Ivu Sačer

Objavljeno, 14. lipnja 2020. Zabavno
# Foto: PEVEX / Sretnoj polumilijuntoj članici Ivi Sačer nagradu je uručio Dario Gretić
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

PEVEX KLUB vjernosti dobio je jubilarnog 500.000 člana. Tom prigodom novoj sretnoj polumilijuntoj članici Ivi Sačer u prodajnom centru Sesvete nagradu je uručio Dario Gretić, voditelj Odjela CRM-a, pokazujući time da se pogodnosti PEVEX KLUB-a vjernosti mogu iskusiti i na samom početku članstva.

Pevex je svojoj 500.000. članici poklonio televizor Samsung (Ultra HD, Smart TV, PurColor, dijagonala ekrana 139 cm). Vidno iznenađena, dobitnica je poručila kako nije očekivala da će, već samim učlanjenjem u PEVEX KLUB, osvojiti takvu nagradu.

“Stvarno nisam očekivala nagradu, čak sam pomislila da je šala kada su me kontaktirali iz Pevexa. Tek sam stvarno povjerovala kada su mi poslali službeni e-mail. U Pevexu sam redoviti kupac, a da se učlanim u PEVEX KLUB vjernosti više puta su me nagovarali prijatelji, spominjući brojne pogodnosti i popuste. No novi televizor kao nagradu nisam očekivala.

Baš sam poslušala prijatelje u pravi čas, a ovaj veliki televizor će se super uklopiti u moj veliki dnevni boravak. Hvala Pevexu koji mi je na najljepši način i na samome početku pokazao sve prednosti ovog članstva”, komentirala je nagradu odlično raspoložena sretna dobitnica.

Dodala je kako će, bez sumnje, sada još i češće kupovati u Pevexovim prodajnim centrima. To je i pokazala odmah jer je nakon preuzimanja nagrade ušla u centar u Sesvetama „kako bi kupila par stvari“. 

Podsjetimo, Pevex je krajem 2019. proveo nagradnu igru u kojoj je vrijednim novčanim iznosima nagrađivao upravo članove PEVEX KLUB-a vjernosti. Tijekom dva mjeseca, koliko je trajala nagradna igra „Budi i ti jedan od Pevexovih 7“,  vjerni su članovi osvojili čak sedam velikih dobitaka od 100.000 kuna te 300 nagrada od 1.000 kuna, ukupnog nagradnog fonda od 1 milijun kuna.

Osim brojnih nagrada koje Pevex voli dijeliti, vjerni članovi PEVEX KLUB-a imaju i dodatne pogodnosti – kao što su popusti na odabrane skupine proizvoda, dodatne pogodnosti za dostavu robe, popuste u kafićima „Samofino by Pevex“, izdvojene artikle u katalozima, jednostavnije do kopije računa, povoljnije gorivo…

Povodom prelaska preko 500.000 članova PEVEX KLUB je izdao i redizajniranu karticu vjernosti. Pomoću kartice vjernosti mogu se i dalje ostvariti iste pogodnosti, no na njoj su sada vidljivi piktogrami, odnosno simboli prodajnih programa Pevexa.


Tagovi: 500.000 KLUB NAGRADA PEVEX

NEDAVNO OBJAVLJENO