ODLUČIO KOLEKTIV

Pet učiteljica proglašeno najboljima, primio ih gradonačelnik sa suradnicima

Objavljeno, 07. listopada 2019. Vijesti
# Foto: Grad Koprivnica
AUTOR
Redakcijski tekst

Pet učiteljica iz Koprivnice proglašeno je najboljima prema odlukama Učiteljskih i nastavničkih vijeća u osnovnim školama.

Prijem za njih i ravnatelje osnovnih škola upriličio je u ponedjeljak gradonačelnik Mišel Jakšić sa suradnicima.

Najboljima su proglašene Andreja Sinjeri, učiteljica edukacijski rehabilitator (COOR Podravsko sunce), Sara Beriša, profesorica saksofona (Umjetnička škola Fortunat Pintarić), Mirna Kovačić, prof. povijesti i geografije (OŠ Đuro Ester), Mara Grašić, učiteljica savjetnica (OŠ Braća Radić) i Suzana Hergotić, učiteljica razredne nastave i mentor (OŠ Antun Nemčić Gostovinski).

Mara Grašić
Suzana Hergotić

“Ako je nešto prepoznato diljem Hrvatske, pa i Europe kao velika kvaliteta i prednost za život u gradu Koprivnici, to su naše škole. No, škole ne čine samo zgrade i ulaganja u infrastrukturu. Škole čine zaposlenici, učiteljice i učitelji, ravnatelji” rekao je gradonačelnik.

Zaključio je kako su učiteljice i učitelji zapravo veliki brand i nada da se u gradu i državi može ići boljim i bržim putem.

Uz nagrađene učiteljice bile su i školske ravnateljice Radmila Popović, Ariana Šandl, Sanja Prelogović, Gordana Gazdić Buhanec i ravnatelj Krešo Grgac.

Izvor: Grad Koprivnica


Tagovi: GRADONACELNIK NAJBOLJE UčITELJICE PRIJEM

NEDAVNO OBJAVLJENO