NAGRADA ZA SIGURNOST ZAJEDNICE

Ovako izgleda kupnja u najsigurnijem trgovačkom centru u državi

Objavljeno, 02. studenoga 2020. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / Termalne kamere na ulazu diskretno mjere temperaturu kupaca
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Kad dođete pred trgovački centar s najsigurnijom kupnjom u Hrvatskoj, možete biti sigurni da su kolica koja ćete primiti friško dezinficirana.

Dezinficiraju se odmah nakon korištenja i postavljaju za daljnju uporabu. I tako više puta dnevno.

Na ulazu u centar termalne će vam kamere diskretno izmjeriti temperaturu, za vaše dobro i sigurnost drugih. Dočekat će vas i veliki, suvremeni beskontaktni uređaji za dezinficiranje ruku.

Ako ste zaboravili masku, ništa zato. Dobit ćete besplatnu na ulazu, a osoblje će se svakog časa truditi da se u centru poštuje propisana fizička udaljenost.

DEZINFICIJENS PRETVARAJU U AEROSOL

A tu su i moderni zamagljivači kojima se oblacima dezinficijensa ‘čisti’ prostor trgovačkog centra, a posebno onaj na kojem fluktuira najviše ljudi: na blagajnama i neposredno uz blagajne.

Zamagljivači su jednostavni za rukovanje, a higijensko sredstvo pretvaraju u aerosol koji ima dublji prodor u sve dijelove prostorija. Nakon zatvaranja centra, oni navečer kreću u akciju.

Upravo tako izgleda najsigurnija kupnja u Hrvatskoj. I to nije samo fraza jer je trgovački centar Pevex nedavno dobio nagradu za “najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice“. Nagradna je posebno vrijedna jer je stigla od struke.

Pevex je nagrađen za svoj projekt uvođenja termalnih kamera u prodajne centre u svibnju ove godine. One u realnom vremenu uspoređuju temperaturu ljudi bez kontakta s predmetima oko njih.

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU

“Snimi li kamera povišenu temperaturu kod nekog od kupaca, aktivira se tihi alarm i o tome kupca diskretno obavijestimo”, tumači nam Dražen Kuštelega, voditelj Pevexova prodajnog centra u Koprivnici.

On ističe kako Pevex mnogo pažnje posvećuje sigurnosti svojih kupaca i ništa se ne prepušta slučaju. Kupce se savjetuje da maske nose pravilno i u svakom se trenutku pazi da se u centru poštuju sve propisane epidemiološke mjere.

Sustav sigurnosti Pevex je uveo u svih svojih 26 trgovačkih centara, za što je dosad izdvojio oko dva milijuna kuna. Sigurnost rada i kupnje su im u vrhu prioriteta poslovanja, ističu u tvrtki.

I zato, kad se zaputite u najbliži Pevex, možete biti sigurni da dolazite u trgovački centar kojem su vaša sigurnost i zdravlje na prvome mjestu.


Tagovi: KAMERE KUPNJA NAGRADA PEVEX SIGURNOST

NEDAVNO OBJAVLJENO