TRODNEVNA MANIFESTACIJA

Ovaj vikend ne propustite posjetiti Obrtnički sajam u Križevcima

Objavljeno, 09. studenoga 2019. Vijesti
# Foto: ŽUPANIJA / Obrtnički sajam u Križevcima
AUTOR
Redakcijski tekst

Od petka do nedjelje u Križevcima traje 22. Obrtnički i gospodarski sajam, najvažnija županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i gospodarstva.

U tri dana manifestacije svoje će proizvode i usluge  posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti oko 240 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, navode u županijskoj upravi.

Prvog dana manifestacije, u petak, održan je tradicionalni izbor najstražarice Križevačke djevojačke straže. Ove je godine najboljom proglašena Ivona Škrlec, dok su titule prve i druge pratilje pripale Loreni Filipašić i Dori Bečirović.

Održan je i program krštenja mošta po Križevačkim štatutima, u kojemu je kao kum sudjelovao zagrebački župan Stjepan Kožić. Inače, sajam je otvorio župan Darko Koren, a o stanju u gospodarstvu govorio je i predsjednik uprave Podravke Marin Pucar.

Upriličena je i dodjela ugovora korisnicima programa Provjera inovativnog koncepta, odnosno potpora poduzetnicima u vrijednosti od 500.000 kuna koje su dodijelili ministar poduzetništva Darko Horvat  i predsjednik Uprave HAMAG Bicro Vjeran Vrbanec.

Izvor: ŽUPANIJA


Tagovi: KRIZEVCI OBRTNICKI SAJAM

NEDAVNO OBJAVLJENO