Ovaj golf naletio je na policajca koji se bori za život. Policija moli pomoć

Objavljeno, 30. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: POLICIJA / Traži se vozač ovoga golfa sedmice
AUTOR
Redakcijski tekst

Policija je objavila detalje strašnog naleta nepoznatog automobila na mladog policajca (20) koji se bori za život u bolnici.

“U Splitu u srijedu oko 00,50 sati, u ulici Domovinskog rata, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao je naredbu za zaustavljanja vozila.

Međutim, za sada nepoznati vozač oglušio se na izdanu naredbu, ne zaustavljajući se, niti usporavajući, nastavio je vožnju i udario je vozilom u policijskog službenika, nakon čega se udaljio se s mjesta događaja.

Policijski službenik je odvezen na pružanje liječničke pomoći u bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozlijede i zadržan je u bolnici na daljnjem liječenu. O događaju je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika. Na mjestu događaja je obavljen očevid.

U tijeku je kriminalističko istraživanja, te se poduizimaju mjere i radnje iz nadležnosti policije kako bi se utvrdio identitet vozača. Prema do sada utvrđenim činjenicama, postoji sumnja da je u događaju sudjelovao vozač koji je upravljao crnim osobnim vozilom golf.

Molimo sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili osobno pristupe u najbližu policijsku postaju”, mole iz policije danas.


Tagovi: GOLF POLICAJAC POLICIJA SPLIT TEšKO OZLIJEđEN

NEDAVNO OBJAVLJENO