NOVA SHOPPING MEKA

Otvoren novi supermarket u Križevcima, na policama i Hedonine čokoladice

Objavljeno, 24. srpnja 2019. Vijesti
# Foto: GRAD KRIŽEVCI
AUTOR
Redakcijski tekst

U Križevcima je danas otvoren supermarket Spar, a na otvorenju su bili predsjednik uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, priopćeno je u srijedu iz Gradske uprave.

Predsjednik Uprave Spara uručio je donaciju od 30.000 kuna Udruzi osoba s invaliditetom Križevci, a koju je preuzeo njezin predsjednik Petar Gatarić, istaknuvši kako će se dobiveni novac iskoristiti za daljnje ulaganje u socijalno poduzetništvo.

Gradonačelnik Mario Rajn, na otvorenju je izrazio je zadovoljstvo što je Spar došao u Križevce, posebno zato što su pokazali socijalnu osjetljivost prema ranjivim skupinama poput osoba s invaliditetom, ali i uvažavanje prema lokalnim proizvođačima.

Naime, na policama supermarketa moći će se kupiti proizvodi čokoladnog pogona Hedone koje s pažnjom pripremaju osobe s invaliditetom, zatim pekarski proizvodi Mlinčeka, kao i bučino ulje uljare Hladnić.

Uz to, prodavat će se i hrvatska junetina udruge Baby beef, domaća svinjetina te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske, zaključuju u križevačkoj Gradskoj upravi.


Tagovi: KRIZEVCI OTVORENJE SPAR

NEDAVNO OBJAVLJENO