JEDINSTVENA MANIFESTACIJA U HRVATSKOJ

OTKRIVAMO Srednjovjekovni božićni sajam u prosincu u Koprivnici

Objavljeno, 17. studenoga 2021. Zabavno
# Foto: DANICA.HR / Renesansni festival u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Renesansnog festivala, najbolje turističke manifestacije u Hrvatskoj, nema već drugu godinu zaredom. Ali, zato u srce Koprivnice uskoro stiže nova jedinstvena manifestacija.

Kako su u srijedu najavili u Turističkoj zajednici grada, uskoro kreće Srednjovjekovni božićni sajam, prva manifestacija takvog tipa u Hrvatskoj

“Stari zanati, gastronomska ponuda spravljena po srednjovjekovnim receptima, kuhano vino i još mnogo toga čeka nas na najstarijem koprivničkom trgu prva dva vikenda u prosincu. Manifestacija će biti održana poštujući epidemiološke mjere i preporuke”, naveli su u Turističkoj zajednici.

Srednjovjekovni božićni sajam održat će se u dva dijela: od 2. do 5 prosinca i od 10. do 12. prosinca, oba puta od 16 do 22 sata. Mjesto održavanja je tzv. muzejski trg, odnosno Trg dr. Leandra Brozovića.

Više detalja organizator će predstaviti u danima koji slijede. Slična manifestacija trebala je biti održana i lanjskog prosinca, ali epidemija je organizatoru poremetila planove. Nadamo se da ovaj put neće.


Tagovi: BOžćNI SAJAM BOžIć KOPRIVNICA SAJAM SREDNJOVJEKOVNI SAJAM

NEDAVNO OBJAVLJENO