MAJCI PREKRŠAJNA PRIJAVA

Otkrili smo kako je automobil završio u izlogu dućana trgovačkog centra

Objavljeno, 24. lipnja 2020. Vijesti
# Foto: ČITATELJICA / ARHIVA / ILUSTRACIJA / Autombil u izlogu u Koprivnici / nema veze s događajem iz teksta)
AUTOR
Redakcijski tekst

Poznate su okolnosti bizarne nezgode u kojoj se automobil u utorak navečer zabio u izlog dućana u shopping centru Supernova u Koprivnici.

Otkrili smo kako se sve dogodilo. Majka (46) je s kćeri (10) parkirala automobil i otišla u dućan kupiti neku robu. No, zaboravila je izvaditi ključ iz brave automobila.

Sjetila se u dućanu pa je dijete poslala da donese ključ. No, djevojčica je nesmotreno ključ okrenula u bravi, a kako je vozilo bilo u brzini, krenulo je i zabilo se u izlog trgovine.

Sreća je da nitko nije ozlijeđen, a vozačicu čeka prekršajni postupak. Doznali smo i kako se majka nakon nezgode vratila u shopping.

“Jučer oko 20.05 sati, u Koprivnici u Gospodarskoj ulici na parkiralištu trgovačkog centra vozačica (46) propisno je ispred trgovine parkirala osobni automobil Fiat koprivničke registarske oznake.

Prije napuštanja vozila, nije poduzela sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je parkirano ili da ga neovlaštena osoba stavi u pokret.

Tom prilikom je dijete stavilo vozilo u pokret i prednjim djelom udarilo u izlog trgovine. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak”, priopćila je u srijedu koprivnička policija.


Tagovi: AUTOMOBIL IZLOG SUPERNOVA

NEDAVNO OBJAVLJENO