ROIDTELJI IZ PAKLA

Otac spolno zlostavljao sina (12), majka mu rekla: ‘To je naša mala tajna’

Objavljeno, 13. listopada 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK / Fotografija nema baš nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Antonio i Katarina, oboje 52-godišnjaci sa šireg zagrebačkog područja, pravi su roditelji iz pakla. Ovog časa izdržavaju zatvorske kazne u kaznionicima u Glini i Požegi zbog spolnog zlostavljanja vlastite djece.

No, protiv njih je podignuta i nova optužnica zbog istog krimena. Oca se tereti da je od rujna 2015. do veljače 2018. počinio bludne radnje prema vlastitom djetetu tako da je malodobnog sina (12) dirao po spolovilu te ga tjerao da i on oca dira po intimnim dijelovima.

Osim toga, puštao mu je porniće te su ih zajedno gledali, često u prisutnosti druge djece. Tužitelji tvrde kako je majka za to znala jer joj se sin povjerio rekavši kako ga “tata tjera da ga diram po piši i ja moram njega dirati po piši i guzi”. No, nije učinila ništa. Tek mu je poručila da je to “naša mala tajna i nikome je ne smiješ ispričati”.

Dječak doista tijekom prvih policijskih izvida nije o tome rekao ništa uporno tvrdeći kako se to nije događalo. No, svjedočile su psihologinja i socijalna pedagoginja iz doma za djecu u kojem je mališan na koncu završio, a kojima se jadno dijete na koncu povjerilo.

Nakon vještačenja kojeg su proveli stručnjaci iz dječje klinike, bilo je jasno da se zlo doista dogodilo. Prije toga, supružnici su osuđeni zbog očeva spolnog zlostavljanja malodobne kćeri, o čemu je tijekom postupka svjedočila njezina mlađa sestra. Majka je i o tome šutjela.

Antonio i Katarina, roditelji iz pakla, imaju troje malodobne djece koja su im oduzeta i smještena u udomiteljske obitelji. Pod stalnim su stručnim nadzorom zbog teških trauma koje su doživjeli. Roditelje, po svemu sudeći, očekuje još jedna višegodišnja zatvorska kazna za gnjusan zločin kojeg su počinili.


Tagovi: BLUDNE RADNJE MAJKA OTAC SIN SPOLNO ZLOSTAVLJANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO