REDOVNO MLATIO I JADNU SUPRUGU

Otac 16-godišnjem sinu šakom polomio zube. Upravo je pušten iz zatvora

Objavljeno, 03. travnja 2019. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Otac (48) pušten je iz zatvora u kojem je bio završio nakon što je 16-godišnjem sinu šakom slomio zub i teško ga ozlijedio. No, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici odredilo mu je “zabranu približavanja supruzi i sinu na udaljenost manju od 80 metara te zabranu uspostavljanja i održavanja izravne i neizravne veze s njima zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”.

Općinsko državno odvjetništvo priopćilo je kako je provelo prvo ispitivanje uhićenog muškarca “zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede, i to nasiljem u obitelji”.

-Postoji osnovana sumnja da je 48-godišnjak 25. ožujka ove godine u Glogovcu kod Koprivnice udario svog 16-godišnjeg sina šakom u usta i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu (prijelom jednog zuba), kao i da je od listopada 2018. do ožujka 2019. teško kršio propise o zaštiti od nasilja u obitelji tako da je u više navrata grubo vrijeđao suprugu, vukao je za kosu i udarao je šakom u glavu te joj prijetio smrću – navode koprivnički tužitelji.


Tagovi: NASILNIK OTAC SIN ZUB

NEDAVNO OBJAVLJENO