POLICIJA U POTRAZI ZA PROVALNIKOM

Otac i sin u vikendici čuvali pravo blago. Sad su ostali bez svega

Objavljeno, 07. veljače 2020. Vijesti
# Foto: Google street view / Purga Bednjanska
AUTOR
Redakcijski tekst

Nepoznati lopov očito je jako dobro znao što traži kad je u noći na četvrtak odlučio provaliti u jednu vikendicu u Zagorju.

Kako se neslužbeno govori, otišao je s golemim plijenom, navodno je riječ o gotovo 400.000 kuna u novcu i zlatnini. Vikendica je, inače, u Purgi Bednjanskoj, na cesti koja povezuje Bednju i Trakošćan.

Zašto su vlasnici baš u vikendici skrivali toliku vrijednost, nije poznato. Činjenica je tek da su otac (88) i sin (62) jučer otkrili krađu i sve odmah prijavili policiji u Ivancu.

“Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu muškaraca da je nepoznati počinitelj od 5. do 6. veljače u Purgi Bednjanskoj provalio u vikend kuću iz koje je otuđio veću količinu novaca i zlatnog nakita.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad i poduzimaju mjere u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela”, navode u varaždinskoj Policijskoj upravi.

Policija će, kako se čuje, krug sumnjivaca suziti na one koji su dobro poznavali materijalne prilike vlasnika vikendice. Provala je bila ciljana i dobro planirana.


Tagovi: PROVALA VIKENDICA ZAGORJE

NEDAVNO OBJAVLJENO