UŽAS U KRIŽEVCIMA

Otac (38) bludničio nad kćerkom (16), tužitelji traže uvjetnu kaznu

Objavljeno, 06. kolovoza 2020. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Podignuta je optužnica protiv oca (38) iz Križevaca koji je bludničio nad svojom izvanbračnom kćeri (16) te se nametljivo ponašao prema njoj i njezinoj majci.

Prema optužnici, otac je u kafiću u Križevcima u lipnju 2014. u nakani zadovoljenja spolnog nagona milovao po bedrima i leđima malodobnu kći te je na prijevaru natjerao da ga poljubi u usta.

Dan kasnije, u drugom kafiću pitao ju je “je li imala spolni odnos i bi li htjela imati spolni odnos s muškarcem” te ju je opet na prijevaru natjerao da ga poljubi u usta. Isto je činio i prema bivšoj izvanbračnoj supruzi, majci njegove kćeri.

Otac je tijekom istrage sve opovrgnuo tvrdeći kako je samo htio uspostaviti kontakt s izvanbračnom kćeri koju je upoznao tek 2014., kad je napunila 16 godina.

Gnjusna pisma i poruke

Njegova kći pak priznala je kako mu se prva javila putem Facebooka za svoj 16. rođendan. Našli su se potom u kafiću, ali nakon nekoliko susreta počeo ju je spolno uznemiravati.

Nakon toga, prekinula je svaki kontakt s njim, ali on je bio nametljiv i pratio ju je po gradu te je slao poruke njezinoj majci. Pisao je da ju voli, pa ga je prijavila policiji.

Majka je potvrdila njezine riječi i otkrila kako su je zgrozile poruke koje je on njezinoj kćeri slao putem Facebooka i u pismima. Čak je pisao i da će ženiti svoju malodobnu kći, nakon čega ga je prijavila policiji i centru za socijalnu skrb.

Općinsko državno odvjetništvo u optužnici traži da se oca proglasi krivim i osudi na godinu dana uvjetnog zatvora.


Tagovi: BLUDNE RADNJE KćER OPTUžNICA OTAC

NEDAVNO OBJAVLJENO