MLADIĆ OPTUŽEN ZA NAPASTOVANJE

Osveta ostavljenog mladića: objavio gole fotke bivše, prijeti mu zatvor

Objavljeno, 17. travnja 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Šimunu (30) prijeti 10 mjeseci zatvora zbog nametljivog ponašanja prema bivšoj djevojci s kojom je bio u intimnim odnosima sve dok ga nije ostavila.

To je sukus optužnice koju je protiv njega podnijelo zagrebačko državno odvjetništvo. Tereti ga se da je od 1. do 4. ožujka ove godine bivšu djevojku Anitu (24), nakon što mu je dala do znanja da ne želi s njim imati posla, brutalno vrijeđao i napastovao.

Među ostalim, napisao joj je da će na cesti “izje…” i nju i njezina novog dečka; “nadam se da ćeš uskoro krepat, smeće jedno, da ti se mogu doći israt na grob”; “je… ti mater malodušnu, jadnu, bezosjećajnu, bahatu, siromašnu, šugavu, odvratnu, zamazanu”.

PRIZNAO JE PORUKE

Osim toga, napisao joj je i ovo: “Moli boga da ovaj simp ne bude s tobom jer će morat nešto reć, a onda ću mu morati dislocirati vilicu i kada će se pitati zašto, znat će odgovor da je s prljavom, ciganskom jadnom kurvom”.

Izvrijeđao ju je 3. ožujka oko 16 sati i u kafiću u Zagrebu u kojem je radila: “Kurvo, droljo, crkni, jedino što zaslužuješ je krepat, glupačo retardirana”. Potom je prišao za šank i pljunuo joj u lice.

Nakon što ga je policija privela i 4. ožujka pustila na slobodu, rekao joj je da posjeduje njezine eksplicitne fotografije koje će objaviti. Ana tvrdi da je to doista i učinio na Instagramu.

Šimun je tijekom istrage priznao da joj je slao poruke i zbog toga se kaje. No, upozorava kako nije s njom uspostavljao neželjen kontakt jer su u tom razdoblju oni bili u emotivnoj vezi te je naveo imena brojnih osoba koje to mogu potvrditi.

Anita je bila zaposlena kao konobarica u kultnom zagrebačkom kafiću u središtu grada. Prije godinu dana tamo je upoznala Šimuna i s njime se zbližila.

POSESIVNA OSOBA

“Povremeno smo se viđali. Nismo bili u ljubavnoj vezi. Imali smo prijateljski odnos, a dvaput sam s njim bila intimna, ali to ne mogu nazvati ljubavnim odnosom.

Često smo znali piti kavu, ali shvatila sam da je on posesivna osoba jer je znao govoriti da ako je vidi s bilo kojim drugim dečkom osim njega, da će im stati na kraj.

U veljači sam započela ljubavnu vezu s Viktorom te sam Šimunu to priopćila u porukama. Nakon toga je poludio”, ispričala je Anita tijekom istrage.

Šimunu, dakle, prijeti desetomjesečni uvjetni zatvor, kako je u optužnici predložilo državno odvjetništvo.


Tagovi: KAFIć KONOBARICA MLADIć NAMETLJIVO PONAšANJE OPTUžNICA

NEDAVNO OBJAVLJENO