OD JUTROS PUCNJAVA KOD VARAŽDINA

Oružani obračun policije i razbojnika u bijegu! Dva policajca ozlijeđena

Objavljeno, 02. rujna 2021. Crna kronika
# Foto: ILUSTRACIJA / FACEBOOK / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

“Čuju se pucnjevi u polju kod Beretinca, više policijskih vozila, marica… Što se događa”, pitao je jutros oko 9 sati zabrinuti građanin Varaždina na Facebooku.

Policija je nedugo potom medijima poslala priopćenje u kojem objašnjava što se zapravo dogodilo.

“U četvrtak oko 1.15 sati OKC Policijske uprave zaprimio je dojavu zaštitara trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu da je provaljeno u jednu od trgovina u centru. Po dojavi su na mjesto događaja upućeni policijski službenici te je jedna od ophodnji, oko 1.20 sati, uočila na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, osobno vozilo koje bi odgovaralo vozilu počinitelja, a koje se u međuvremenu zaustavilo na poljskom putu.

Policijski su službenici izašli iz službenog vozila u cilju provjere identiteta osoba. Po uočavanju policijskog vozila, za sad nepoznati počinitelji su stavili vozilo u pogon te velikom brzinom krenuli u smjeru policijskih službenika u namjeri pregaženja. Tom prilikom došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane jednog policijskog službenika, dok su se počinitelji usprkos tome udaljili s mjesta događaja.

Prilikom izbjegavanja naleta, policijski su službenici lakše ozlijeđeni. Policijski službenici PU varaždinske u suradnji sa službenicima drugih policijskih uprava intenzivno tragaju za počiniteljima te je oko 9 sati jedan od njih pronađen.

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja te ćemo po dovršetku istog, izvijestiti javnost”, otkrili su iz varaždinske Policijske uprave.


Tagovi: PUCNJAVA RAZBOJNICI VARAZDIN

NEDAVNO OBJAVLJENO