KORONA VIRUS

Organizator demantira: Koncert Željka Bebeka u Koprivnici nije otkazan

Objavljeno, 02. ožujka 2020. Zabavno
# Foto: Facebook / Željko Bebek
AUTOR
Redakcijski tekst

Organizator skorašnjeg koncerta Željka Bebeka u dvorani Gimnazije u Koprivnici demantirao je otkazivanje, odnosno odgađanje koncerata zbog korona virusa. Naglašava kako prodaja ide odlično i publika željno iščekuje koncert.

“Ako Vlada donese odluku na razini države, ili Ministarstvo zdravstva zabranu okupljanja, tako ćemo i postupiti. Međutim, do tada nema razloga da o tome razgovaramo i dižemo nepotrebnu paniku.

Razlog zašto je koncert Maje Šuput otkazan ne znam, ali korona virus sigurno razlog nije”, kaže Petar Dominić iz tvrtke Tipo Marketing.

Oni su organizatori koncerta Petra Graše u Čakovcu 6. ožujka i Željka Bebeka u Koprivnici 7. ožujka te Doris Dragović 18. travnja u Areni Varaždin.

Trenutno radimo ta tri velika koncerta na sjeveru Hrvatske te ne osjećamo nikakav pad prodaje ulaznica. Osobno sam uvjeren da koncert Maje Šuput nije odgođen zbog korona virusa” napominje Dominić.

“Naravno da smo odgovorni i svakodnevno u kontaktu s nadležnim zdravstvenim tijelima, ali zasad, kao što znamo, nikakva službena ‘zabrana’ nije na snazi.

Redovito se održavaju koncerti u Lisinskom, Domu Sportova, Areni Zagreb, održavaju se i nogometne utakmice, te sva ostala javna okupljanja.

Godinama radimo koncerte na najvišoj razini i znamo iz iskustva kako se u bilo kakvoj izvanrednoj situaciji koncerti samo odgađaju, a ne otkazuju se“, zaključuje Dominić.


Tagovi: GIMNAZIJA KONCERT KOPRIVNICA žELJKO BEBEK

NEDAVNO OBJAVLJENO