ODMAH JE UHIĆEN

Ona vijest o potjeri za vozačem koji je u nedjelju bježao policiji gora je nego što se misli

Objavljeno, 20. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Noćna potjera za vozačem (46) mercedesova kombija koji je u nedelju oko 23 sata u Koprivnici skrivio dvije prometne nesreće pa bježao policiji još je gora nego što je izgledalo na prvi pogled.

Kako smo u ponedjeljak IZVIJESTILI, on je u nedjelju navečer u prigradskom naselju Reki “prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, napustio mjesto događaja te je naknadno zatečen u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici, gdje se nije zaustavio na znak policijskih službenika, već je naknadno zaustavljen u Kolodvorskoj ulici”.

Poslije je ustanovljeno kako je bio pod utjecajem alkohola od 1,89 promila. No, u Kolodvorskoj ulici nije se mogao pomiriti s time da je bijeg gotov, već je policajcima koji su ga zaustavili prijetio smrću.

Osim toga, kasnije se doznalo i da je 46-godišnji muškarac sa šireg koprivničkog podrućja 15. i 18. kolovoza ove godine putem Facebooka “prijetio 33-godišnjaku iz Koprivnice da će ugroziti njegov život i život njegove obitelji”. 

-Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnji, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku – priopćeno je jutros iz koprivničke policije.


Tagovi: BIJEG POLICIJA POTJERA PRIJETNJE

NEDAVNO OBJAVLJENO