DOM MLADIH

Omiljeno okupljalište udruga i mladih osvanulo u novom ruhu

Objavljeno, 15. rujna 2020. Vijesti
# Foto: KOMUNALAC / Dom mladih u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Dom mladih kojim upravlja koprivničko komunalno poduzeće Komunalac dobio je novo ruho.

Korisnici Doma mladih – razne udruge građana, umjetničke organizacije i mnogi kreativni pojedinci koji provode svoje programe imaju novi prostor za aktivnosti.

“Kako bi našim korisnicima pružali što kvalitetniju uslugu obnovljeni su i osvježeni prostori te je uređen okoliš. U velikoj dvorani promijenjen je kompletan pod u vrijednosti od 100.000 kuna plus pdv.

Također, velika dvorana dobila je novu klimatizaciju pa će boravak u dvorani biti još ugodniji, jer se jačina grijanja i hlađenja može prilagođavati prema potrebi, odnosno pojačati ili smanjiti ovisno o temperaturi u dvorani”, navode u Komunalcu.

U predvorju i prostorima garderobe izvršeni su soboslikarski radovi te su pojedine prostorije zasjale u novim bojama.

Multifunkcionalni prostor okuplja svu zainteresiranu djecu i mlade, animira ih kvalitetnim i raznolikim programima te ih uz stručne voditelje i suvremenu opremu uvodi u svijet tehnike, umjetnosti i glazbe.

Time učenici kroz različite aktivnosti razvijaju svoje potencijale, istražuju svoje interese, razvijaju kreativnost i stvaralačku inteligenciju te usvajaju nova znanja na zanimljiv način, zaključuju u Komunalcu.


Tagovi: DOM MLADIH KOMUNALAC OBNOVA

NEDAVNO OBJAVLJENO