REDOVI IZ SVIH SMJEROVA

Ogromna gužva na otvorenju McDonald’sa, promet regulirala policija

Objavljeno, 03. siječnja 2021. Vijesti
# Foto: FACEBOOK / McDonald's / Gužva na otvorenju bjelovarskog McDonald'sa
AUTOR
Redakcijski tekst

Nezapamćena gužva na otvorenju McDonald’sa u Bjelovaru u nedjelju! Kolone automobila iz svih smjerova, zbog prometnog kolapsa morala je intervenirati i policija.

Na društvenim mrežama dijele se fotografije i komentari ljudi koji se jedva probijaju prometnicama.

“Samo da upozorim iz prve ruke na red u dva smjera u Pakrackoj ulici prema McDonald’su. Red je oko 50-ak auta.

Ovi iz smjera Slavonske ceste se ubacuju ovima iz smjera KTC-a i presjecaju im put, te su zakrčili obje trake i ne moze se proći po Pakračkoj ulici uopće zbog takvih.

Ako se tako nastavi svašta će biti, netko će se potući. Pa evo da znate”, napisala je u nedjelju oko 19 sati Bjelovarčanka na Facebooku.

U novootvoreni restoran brze hrane nahrupili su i mnogi iz susjedih gradova: Virovitice, Pakraca, Kutine, Daruvara, Koprivnice, Križevaca…

Otvorenje je kasnilo zbog epidemije i novih mjera. Umjesto sredinom prosinca, svoja je vrata u Bjelovaru popularni lanac otvorio danas, u nedjelju.

“Od danas naruči na McDriveu ili u sklopu McWalk usluge narudžbi za van na vratima u novootvorenom McDonald’su u Bjelovaru!

Kada to epidemiološke mjere dozvole, moći ćeš uživati i u velikom izboru kava i slastica u McCaféu, isprobati kioske za naručivanje i uslugu posluživanja za stolom.

Tu je i terasa s dječjim toboganom za najmlađe. Smisli svoju prvu narudžbu i posjeti nas na Slavonskoj cesti br. 8″, objavili su iz McDonaldsa danas oko podneva.


Tagovi: BJELOVAR GUžVA MCDONALDS OTVORENJE

NEDAVNO OBJAVLJENO