KOPRIVNIČKE VODE

Odlična vijest: poduzetnička zona proširuje se zbog interesa investitora

Objavljeno, 23. siječnja 2021. Vijesti
# Foto: KOPRIVNIČKE VODE / Radovi u poslovnoj zoni kod trgovačkog centra Pevex
AUTOR
Redakcijski tekst

Počeli su radovi na izgradnji sustava vodovodne i kanalizacijske mreže s priključcima u poduzetničkoj zoni Radnička i dijelu Ulice Gorička u Koprivnici.

Planiranom investicijom nastavlja se ulaganje u opremanje poduzetničkih zona potrebnom infrastrukturom na području Koprivnice. Radovi se izvode u sklopu planirane izgradnje prometnice unutar poduzetničko-obrtničke zone Radnička, investicije koju provodi Koprivnica.  

Poduzetnička zona Radnička u Koprivnici
Gradi se vodovodni i kanalizacijski sustav u poslovnoj zoni Radnička / Foto: Koprivničke vode

Glavnim projektom predviđena je izgradnja tri trase sustava odvodnje ukupne duljine 320 metara u Radničkoj zoni i dužine 200 metara u Goričkoj ulici. Grade se i tri trase sustava vodoopskrbe dužine 210 metara u zelenom koridoru buduće prometnice i dužine 205 metara u produžetku Goričke.

Nositelj investicije izgradnje su Koprivničke vode, a nakon provedenog postupka javne nabave za izvođača radova ugovoren je Koming kao najpovoljniji ponuditelj. Vrijednost ugovornih građevinskih radova je oko milijun kuna bez pdv-a.

Uslugu stručnog nadzora nad izvođenjem radova obavljat će Komunalac. Očekivani rok završetka radova je ožujak 2021. godine.

A tko je sve dosad stigao u gradske poslovne zone, nakon programa olakšica za investitore, pogledajte na ovom linku:


Tagovi: KOPRIVNIčKE VODE PODUZETNIčKA ZONA RADNIčKA

NEDAVNO OBJAVLJENO