RETRO AEROBIK

Od utorka na gradskim bazenima aerobik uz retro glazbu i dobru zabavu

Objavljeno, 19. rujna 2021. Zabavno
# Foto: BAZENI CERINE / Marina Tomac Rojčević
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Sportski centar Cerine u Koprivnici uveo je retro aerobik u svoju ponudu. Kreće od utorka, 21. rujna, a na rasporedu je svaki utorak i četvrtak od 18 sati.

To je program koji sadrži sve aerobne vježbe uz retro dance hitove bez slaganja koreografija, vježbe za poboljšanje snage nogu, ruku, trbušne i leđne muskulature, mobilnosti, strechinga i to sve bez visokog intenziteta.

“Da vam vježbanje ne bi bilo monotono, obogatiti ćemo ga čestim promjenama naših šarenih rekvizita: štapovi, male i velike Pilates lopte, steperi, bučice, trake, a dodati ćemo i nešto sasvim novo.

Vraćamo vas na početke aerobika u Koprivnici na kojem tijekom cijelog treninga nikada neće nedostajati dobre retro glazbe, smijeha i pozitivnih emocija.

Program Retro aerobika kreće 21. rujna, a na rasporedu je svaki utorak i četvrtak u 18:00 sati.  Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa, profesorice Marine Tomac – Rojčević.

Ovaj program je odličan izbor kao uvodni trening, za one koji tek počinju ili za one koji ne mogu ili ne žele visoki intenzitet treninga”, tumače u Sportskom centru Cerine na Gradskim bazenima u Koprivnici.


Tagovi: AEROBIK RETRO

NEDAVNO OBJAVLJENO