RASPORED PODJELE

Od srijede podjela uskrsnice umirovljenicima s područja grada

Objavljeno, 16. svibnja 2020. Vijesti
# Foto: Grad Koprivnica / Podjela božićnica umirovljenicima u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

Podjela uskrsnica za umirovljenike u Koprivnici bit će od 20. do 29. svibnja od 9 do 13 sati u prizemlju Doma mladih u Ulici hvatske državnosti, izvijestili su iz Gradske uprave.

Podjela je bila odgođena zbog epidemije koronavirusa. Uskrsnicu u iznosu 100 kuna dobit će oko 1400 umirovljenika s područja Koprivnice. Za darovanje umirovljenika (uskrsnice i božićnice) ove je godine u proračunu predviđeno gotovo pola milijuna kuna.

Uskrsnice za osobe s invaliditetom bit će uplaćene u iznosu do 200 kuna na tekuće/žiro račune korisnika, odnosno dostavljene poštom.

Uskrsnica za umirovljenike može se podići uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine za ožujak koja s dodacima ne prelazi iznos od 2000 kuna. Evo i rasporeda podjele:

20.05. SRIJEDA prezimena od A do Ć

21.05. ČETVRTAK prezimena od D do E

22.05. PETAK prezimena od F do H

25.05. PONEDJELJAK prezimena od I do L

26.05. UTORAK prezimena od Lj do Nj

27.05. SRIJEDA prezimena od O do R

28.05. ČETVRTAK prezimena od S do U

29.05. PETAK prezimena od V do Ž

Zbog izbjegavanja gužvi, molimo da se držite rasporeda i da se što kraće zadržavate ispred i u prostorima Doma mladih Koprivnica.

Prilikom dolaska, molimo da se držite uputa o mjerama socijalnog distanciranja i dezinfekcije ruku uz preporuku nošenja maske za lice.

Naknadnih termina za podjelu uskrsnica neće biti.

Izvor: GRAD KOPRIVNICA


Tagovi: UMIROVLJENICI USKRSNICA

NEDAVNO OBJAVLJENO