OSOBNI ONLINE TRENINZI

Od srijede opet masaža i solarij na Gradskim bazenima Cerine

Objavljeno, 05. svibnja 2020. Zabavno
# Foto: BAZENI CERINE / Masaža
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Gradski bazeni Cerine sa svojim timom stručnih kineziologa pokrenuli su besplatne online treninge preko vlastitog You Tube kanala. On line treninzi odvijaju se već šest tjedana i prilagođeni su svim dobnim skupinama.

Kako bi našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu, pokrenuli smo platformu personaliziranih online treninga gdje korisnici imaju mogućnost vježbati uz svog osobnog trenera prema treningu prilagođenom njihovim individualnim potrebama i željama.

Treninzi su izrađeni prema potrebama, cilju i stupnju fizičke kondicije korisnika s točnim brojem ponavljanja te video instrukcijama pravilnog i sigurnog izvođenja svake vježbe. U ponudi su tri različita paketa koja nude planove treninga, video demonstracije, praćenje prehrane i konzultacije.

Početak ON LINE treninga započinje upitnikom, fotografiranjem i mjerenjem po zadanim tjelesnim točkama, kako bi mogli bilježiti napredak. Sve informacije su strogo povjerljive i diskretne.

Ovakav personalizirani trening oblik je suradnje na daljinu kroz kojeg korisnik dolazi do željenog rezultata bez izravnog kontakta sa trenerom.

Više informacija potražite na ovome LINKU.

RUČNIK I OBUĆA

U srijedu, 6. svibnja, u Wellness i Spa zoni Bazena Cerine ponovno kreću masaže i solarij koje će obavljati naša fizioterapeutkinja Lucija Vidaković. Našu stručnu uslugu masaže i solarija obavljat ćemo u skladu sa svim uputama koje je izdao hrvatski Zavod za javno zdravstvo pridržavajući se, kao i do sada, najviših standarda osobne i higijene prostora.

Naručivanje za tretmane obavlja se isključivo telefonom ili mailom, a kao sredstvo plaćanja preporuča se kartično plaćanje.

Svaki klijent na ulazu popunit će obrazac kako bismo evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi, a prostor kretanja biti će ograničen na recepciju i prostor za masažu i solarij.

Svaki klijent dobit će ručnik i jednokratnu obuću koja će se nakon svakog tretmana pravilno zbrinuti, a prostor će se između tretmana temeljito dezinficirati i provjetriti. Molimo korisnike da se pridržavaju svih mjera te izbjegavaju nenajavljeni dolazak, već da sve informacije potraže putem telefona i maila.

Radno vrijeme Wellness i Spa zone:

PONEDJELJAK, SRIJEDA, PETAK: od 13 do 21 sat

UTORAK, ČETVRTAK, SUBOTA: od 9 do 17 sati


Tagovi: BAZENI CERINE MASAžA TRENINZI

NEDAVNO OBJAVLJENO