Od ponedjeljka do srijede tečaj ronjenja za djecu na Cerinama

Objavljeno, 20. kolovoza 2023. Vijesti
# Foto: BAZENI CERINE
AUTOR
Redakcijski tekst

Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine u Koprivnici organizira i ove godine Scuba Explorers od 21. kolovoza do 23. kolovoza od 10 do 14 sati. 

Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je na način da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih sa opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa.

Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Explorers certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Prijave i upiti za program Scuba Rangers:

Izvor: Bazeni Cerine


Tagovi: BAZENI SCUBA TEčAJ RONJENJA

NEDAVNO OBJAVLJENO