Od listopada novi termini za vježbe na bazenima za ‘zlatnu dob’

Objavljeno, 29. rujna 2023. Zdravlje
# Foto: BAZENI CERINE / Vježbe u vodi za zlatnu dob
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Vježbe u vodi za zlatnu dob na bazenima Cerine u Koprivnici odvijaju se u novim terminima.

“Ovaj oblik vježbanja postao je vrlo popularan kod starijih osoba. Kao što je stvar i s plivanjem, voda smanjuje pritisak na vašim zglobovima i dozvoljava vam da gradite snagu i izdržljivost s vrlo malo lošeg utjecaja.

Program se odvija u rekreacijskom bazenu. Namijenjen je svima koji imaju potrebu za rekreacijskim ili rehabilitacijskim vidom korektivnog vježbanja u vodi.

Pod vodstvom fizioterapeuta provode se korektivne vježbe za poboljšanje općeg stanja koje djeluju iznimno povoljno na lokomotorni sustav poboljšavajući i povećavajući mišićnu snagu, izdržljivost i opseg pokreta s mnogo manje opterećenja na same zglobove te poboljšavaju balans i ravnotežu.

Preduvjet zdravog starenja jest održanje tjelesne forme. Ne morate dizati teške utege niti trčati maratone, dovoljno je izabrati aktivnost u kojoj ćete uživati. 

Uz kupnju ulaznice za bazen 2 sata (2,90 eura) u prijepodnevnom terminu gradski bazeni Cerine očekuju vas s programom korektivnih vježba u vodi za umirovljenike.

Novi termini od 01. listopada:

  • utorak i petak: 9:30 – 10:00 sati
  • Voditelj programa: Fizioterapeut, Luka Mihalec

Za starije osobe tjelesna aktivnost je lijek za ugodan i zdrav život. Odredite svoje ciljeve  i izaberite Vježbe u vodi za zlatnu dob koje će ispuniti sva vaša očekivanja”, ističu u Cerinama.

Izvor: Bazeni Cerine


Tagovi: BAZENI VJEžBE ZLATNA DOB

NEDAVNO OBJAVLJENO