PROSJEK OCJENA UPISANIH

Od deset škola s najboljim učenicima u županiji, čak sedam ih je iz Koprivnice

Objavljeno, 18. kolovoza 2019. Vijesti
# Foto: Grad Koprivnica / Učenici koprivničke gimnazije
AUTOR
Redakcijski tekst

U srednjim školama u Koprivničko-križevačkoj županiji slobodno je još 107 mjesta, a odabir programa u sustavu upisa u jesenskom roku počinje u srijedu, 21. kolovoza.

Portal srednja.hr objavio je top listu deset škola iz te županije koje su upisali osmaši s najboljim prosjekom ocjena. Na toj listi čak sedam je škola iz Koprivnice, dvije iz Križevaca i jedna iz Đurđevca.

Prirodoslovno-matematički odjel Gimnazije Fran Galović u Koprivnici najbolja je škola po prosjeku ocjena upisanih učenika: on iznosi 79,96 bodova. Najbolje rangirani učenik imao je čak 82 boda.

Na drugom je mjestu prirodoslovno-matematički odjel Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog iz Križevaca s prosjekom od 79,20 bodova. Treća je opća gimnazija Frana Galovića u Koprivnici s prosjekom od 77,15 bodova, a četvrta njihova jezična gimnazija.

Na petom je mjestu opća gimnazija Ivana Kranjčeva iz Đurđevca. Od šestog do osmog mjesta su odjeli farmaceuta, fizioterapeuta i medicinskih sestara Srednje škole u Koprivnici.

Deveta je opća gimnazija iz Križevaca, a deseta Obrtnička škola iz Koprivnice, smjer tehničar za računalstvo s prosječnih 68,96 bodova.


Tagovi: GIMNAZIJA PROSJEK OCJENA SKOLE

NEDAVNO OBJAVLJENO