Od danas se mogu preuzeti karte za koncert Vanne i Novih fosila

Objavljeno, 20. listopada 2023. Zabavno
# Foto: FACEBOOK / VANNA / Popularna pjevačica veseli se koncertu u rodnom gradu
AUTOR
Redakcijski tekst

Od petka (danas) mogu se preuzeti besplatne karte za veliki slavljenički koncert Vanne i Novih fosila u povodu Dana Koprivnice.

Koncert pod nazivom „Koprivnica, grade moj“, održat će se u subotu, 4. studenog, u 20 sati u dvorani gimnazije. Besplatne ulaznice za koncert mogu se preuzeti od danas u koprivničkom Šarenom dućanu, na Gradskim bazenima Cerine te u uredu Turističke zajednice grada Koprivnice.

„Jako se veselim što ću nakon nekoliko godina napokon imati koncert u svom rodnom gradu, u mojoj dragoj Koprivnici, baš na Dan grada. Moj sastav i ja pripremamo jako dobar program, koji će biti prepun pjesama koje volite, uz plesnu skupinu plesnog studia “Korak” pod vodstvom Virne Hošnjak.

Osim što su plesali na mom do sada najvećem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine, plesali su i u spotu za najnoviji singl “Navika”. Dođite i veselite se s nama zajedno! Jedva čekam 4. studenog“, rekla je Vanna za službeni koprivnički portal.

Nakon Vanne, na veliku će pozornicu u dvorani koprivničke Gimnazije „Josip Samaržija Bepo“ doći Sanja, Marinko i Zec, uz koje će posjetitelji moći uživati u najvećim hitovima skupine Novi fosili.

„Veseli nas da nakon dugo vremena dolazimo u Koprivnicu gdje nas očekuje vjerna publika. Proslavit ćemo Dan grada na najbolji mogući način. Uz pjesmu, veselje i feštu baš kao u dobra, stara vremena. Jedva čekamo“, u ime popularnog trija rekla je za službeni gradski portal Sanja Doležal.


Tagovi: DAN GRADA KONCERT NOVI FOSILI VANNA

NEDAVNO OBJAVLJENO