OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA

Očuh (49) spolno zlostavljao pokćerku (10), prijeti mu osam godina zatvora

Objavljeno, 30. svibnja 2019. Crna kronika
#
AUTOR
Redakcijski tekst

Darko (49) iz Varaždina, otac troje djece, optužen je da je u svojem stanu kao očuh pokćerku (10) “milovao po tijelu, ljubio po vratu, zavlačio joj ruku ispod hlača i gaća, stavljao joj ruku među noge te pred njom hodao gol po stanu pokazivajući spolovilo”.

Tužitelji u optužnici tvrde kako je počinio kazneno djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina. Proglase li ga krivim, prijeti mu do osam godina zatvora.

Tijeko istrage svjedočila je baka malodobne djevojčice koja joj se jednog dana, dok je plakala u vrtu, povjerila da se očuh loše ponaša prema njoj.

-Unuka mi je rekla da hoda gol po stanu, da je od nje tražio da ga dira po spolovilu te joj gurao ruku u gaće i dirao je. Bila je prestrašena i posramljena. Nakon što sam saznala za to, o svemu sam obavijestila majku djevojčice – potvrdila je baka.

Majka djevojčice pitala je supruga je li to istina, a on je sve zanijekao. No, o svemu je obaviještena školska psihologinja i policija koja je brzo provela istragu i podnijela kaznenu prijavu protiv Darka.

-Odmah smo se odselili od njega jer sam htjela zaštititi sebe i djecu te sam brzo podnijela zahtjev za rastavu braka – navodi majka.

Darko je trenutačno na radu u Njemačkoj, a već je pravomoćno osuđivan jer nije plaćao alimentaciju za djecu iz prvog braka.


Tagovi: DJEVOJčICA OčUH OPTUZNICA ZLOSTAVLJANJE

NEDAVNO OBJAVLJENO