PROGRAM KOPRIVNIČKE BAJKE

Objavljeno tko nastupa na trgu za doček Nove godine i tko pjeva za Božić

Objavljeno, 06. prosinca 2019. Zabavno
# Foto: Glas Podravine / Doček nove u centru Koprivnice
AUTOR
Redakcijski tekst

Mia Dimšić, Danijela Martinović i Mejaši glavne su zvijezde ovogodišnje Koprivničke bajke, adventske zabave u središtu grada koja počinje u petak, 13. prosinca, i traje do prvog dana Nove godine.

Mia Dimšić, popularna mlada pjevačica i kantautorica, nastupit će na otvorenju idući petak u 19 sati na pozornici na Zrinskom trgu. No, prije toga organizatori pripremaju program za zagrijavanje.

Uoči nastupa Mie Dimšić u 18.30 sati u nebo će se puštati lampioni, a u 18.45 sati bit će priređen spektakularan vatromet u povodu 25 godina Radio Drave.

Danijela Martinović / Foto: Facebook – Danijela Martinović

Na sam Božić, 25. prosinca, na Zrinskom trgu u 20 sati nastupa Danijela Martinović. Staru će godinu Koprivničanci 31. prosinca od 23 sata ispratiti uz nastup popularnog tamburaškog sastava Mejaši, tradicionalni šampanjac i veliki vatromet.

Inače, tijekom koprivničkog adventa bit će mnoštvo dječjih nastupa, kazališnih predstava i drugih kulturnih događaja u središtu grada, ali i dvorani Domoljuba i galeriji. Valja podsjetiti i kako će iduće subote, 14. prosinca, na Zrinskom trgu u 10 sati biti doček Djeda Mraza s podjelom prigodnih darova mališanima.

Mejaši / Foto: Facebook – Mejaši

Od mnoštva zabavnog sadržaja izdavajamo i brojne nastupe u subotu, 21. prosinca, također u gradskom središtu: od 18 sati Dječji zbor Zvončići Močile, od 18.30 sati Koncert Puhačkog orkestra Grada Koprivnice, od 19 sati koncert Eric Vidović acoustic, a od 20 sati Laura, Matija & Luigi acoustic.


Tagovi: DOčEK KOPRIVNICA MEJAšI NOVA GODINA

NEDAVNO OBJAVLJENO