AKO STE U POTRAZI ZA POSLOM

Objavljeni novi natječaji: Carlsberg, Belupo i Ligo traže radnike

Objavljeno, 01. travnja 2021. Vijesti
# Foto: CARLSBERG / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava distrubutera osiguranja (m/ž). Mjesto rada su Križevci, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuju radno iskustvo od minimalno dvije godine, Provjerite detalje ovdje.

Pekara Duga centar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Koprivnici. Prijaviti se možete najkasnije do 16.4. Posao podrazumijeva prodaju pekarskih proizvoda. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Belupo d.d. zapošljava pripravnika elektrotehničara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 10.4. Uvjeti su završena srednja stručna sprema elektrotehničara, mehatroničara. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Carlsberg Croatia d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave se zaprimaju do 6.4. Posao obuhvaća praćenje planova rada linija i pripremu materijala. Traži se osoba koja ima srednju stručnu spremu te barem godinu dana iskustva. Više na linku.

Git Fides d.o.o. zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), pomoćnog tesara (m/ž) i pomoćnog zidara (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a aplicirati možete do 23.4. Traži se više osoba na pozicijama. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više putem linka.

Lana Trans, obrt, zapošljava transportnog radnika (m/ž) i vozača motornog vozila (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, prijave do 16.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i posjedovanje vozačke dozvole. Provjerite kako aplicirati.

PRO-PING d.o.o. zapošljava agenta u službi za korisnike (m/ž). Mjesto rada je Virje, a prijaviti se možete do 9.4. Potrebne su kompetencije minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu. Više na linku.

Obiteljski dom Petković Božice zapošljava njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a rok prijave je 26.4. Posao podrazumijeva njegu starijih osoba. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Active Commerce d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) u Koprivnici. Prijaviti se možete najkasnije do 23.4. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebno je radno iskustvo i vozačke dozvole C i E. Detalje pronađite na linku.

Ligo Grupa zapošljava montere (m/ž) u Koprivnici. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 11.4. Posao podrazumijeva montažu aluminijske bravarije na objektu, rad na terenu. Provjerite više ovdje.


Tagovi: BELUPO CARLSBERG NATJECAJI POSAO.HR RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO