SLUČAJ SINIŠE PALMA

Novinarka tvrdi kako ima dokaze da je gradski pročelnik za financije ubijen

Objavljeno, 22. listopada 2019. Vijesti
# Foto: Facebook / Osmrtnica za Sinišu Palma
AUTOR
Redakcijski tekst

Pet mjeseci nakon zagonetne smrti gradskog pročelnika za financije Siniše Palma ne smiruju se duhovi u Virovitici.

Palma se tereti da je tijekom više godina zbog ovisnosti o kocki pronevjerio oko 17 milijuna kuna s gradskog računa. Samoubojstvo vješanjem bila je službena verzija njegove smrti, ali obdukcija nikad nije napravljena.

Tijelo je pronađeno kako visi na stablu na obali Drave. Nezavisna novinarka iz Virovitice Iva Anzulović za portal virovitica.net tvrdi kako je Palm vjerojatno ubijen te provodi vlastitu istragu uzroka njegove smrti.

“U službenoj verziji stoji kako je u petak uočen automobil Siniše Palma uz obalu Drave. Ivan Barić je oko 16 sati uočio automobil i sam podsjetio na to kako je kišovito vrijeme otežalo kretanje njegovog traktora.

Auto dovučen do Drave

Legla sam na pod i pregledala donju stranu auta – prednja strana je bila puna osušenog blata i suhe trave, uključujući prednja dva kotača. Zadnji kraj, kao i cijela polovica zadnjeg dijela automobila, bila je potpuno čista.

Nazvala sam prijatelje forenzičare u Zagreb i poslala im fotografije i zaključili smo isto – Sinišin auto je dovučen na mjesto pronalaska tijela, nije Siniša vozio”, govori Iva Anzulović za virovitica.net.

Iva priprema i akciju prikupljanja 30.000 kuna kojim bi se pokrili troškovi ekshumacije i obdukcije tijela Siniše Palma. Za pomoć će se, kaže, obratiti i gradonačelniku Ivici Kirinu jer je on javno obećao kako će financijski participirati da se napravi obdukcija i građani umire.


Tagovi: IVA ANZULOVIć SINIšA PALM VIROVITICA

NEDAVNO OBJAVLJENO