TJEDNA PONUDA RADNIH MJESTA

Novi natječaji za posao: Radnike traže Podravka, Ligo, Orion, Miler

Objavljeno, 13. svibnja 2021. Financijer
# Foto: DANICA.HR / Ulaz u poslovnu zgradu Podravke u Koprivnici
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Orion d.o.o. zapošljava vozača kamiona/dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Bakovčica – Koprivnica, a prijave su otvorene do 18.5. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rad, povremeni boravak na terenu, plaću od 6.000 kuna. Obvezno je posjedovanje C kategorije i KOD 95. Prijavite se.

Mastering d.o.o. zapošljava arhitektonskog tehničara (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 30.6. Posao podrazumijeva poznavanje rada u Office i Cad programima. Potrebno je trogodišnje radno iskustvo. Provjerite detalje ovdje.

Ligo grupa d.o.o. traži bravara – montera (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Posao podrazumijeva pripremne radove obrade metala i aluminija, bravarske radove, montaže konstrukcija i čitanje nacrta. Potrebna je godina dana radnog iskustva. Više na linku.

Podravka d.d. traži samostalno inženjera energetike (m/ž) u Koprivnici. Prijave su otvorene do 18.5. Radni zadaci uključuju poslove vezane uz razvoj energetske učinkovitosti sustava, rad na smanjenju troškova proizvodnje i distribucije energenata i drugo. Više na linku.

Obiteljski dom Petković Božice zapošljava medicinsku sestru/ tehničara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 31.5. Posao obuhvaća cjelokupnu brigu o zdravlju starijih osoba. Uvjet je važeće odobrenje ili licenca za samostalni rad. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Mehanizacija Miler d.o.o. zapošljava komercijalista za prodaju poljoprivrednih strojeva za središnju Hrvatsku (m/ž). Lokacija rada je Kalinovac, a prijave su otvorene do 22.5. Od kandidata se traži vozački ispit B kategorije, srednja ili viša stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Sanitacija d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji papirne konfekcije (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća rad na strojevima za proizvodnju papirne konfekcije, pakiranje proizvoda. Provjerite detalje ovdje.

Medico Home d.o.o. traži prodajnog predstavnika u kontaktnom centru (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 28.5. Uvjeti su tečno poznavanje slovenskog jezika u usmenoj i pismenoj korespodenciji, komunikacijske i organizacijske vještine. Provjerite detalje ovdje.

MD Agro j.d.o.o. zapošljava radnika u održavanju (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijaviti se možete najkasnije do 28.5. Posao obuhvaća održavanje zelenih površina, pročišćavanje cjevovoda i kanalizacija. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Osiguranje24 d.o.o. zapošljava savjetnika u osiguranju (m/ž). Lokacija rada su Križevci, a prijaviti se možete najkasnije do 27.5. Posao obuhvaća osiguranja svih vrsta. Obvezno iskustvo od dvije godine rada u direktnoj prodaji na poslovima osiguranja. Više na linku.


Tagovi: LIGO ORION PODRAVKA POSAO RADNA MJESTA

NEDAVNO OBJAVLJENO