PONUDA POSLOVA

Novi natječaji: traže se vozači, konobari, prodavači, građevinski radnici

Objavljeno, 10. lipnja 2021. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / POSAO.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Orion d.o.o. zapošljava vozača kamiona/dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Bakovčica, Koprivnica. Prijave su otvorene do 15.6. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, C kategorija i KOD 95. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rad, povremeni boravak na terenu, plaću od 6.000 kuna te dodatnu edukaciju. Prijavite se.

Skoč, obrt, zapošljava radnika na montaži šatora (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 30.6. Posao osigurava postavljanje i montažu šatora. Prijevoz do mjesta rada osigurava poslodavac. Provjerite kako aplicirati.

Metaloplastika, obrt, zapošljava strojobravara (m/ž) u Križevcima. Rok prijave je 30.6. Posao podrazumijeva strojobravarske poslove, preradu i plastificiranje metala. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

MK, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 20.6. Posao obuhvaća pripremu i usluživanje pića i napitaka te naplatu računa. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Profit – MD d.o.o. zapošljava računovođu/knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Koprivnica, a prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je znanje rada u knjigovodstvenom programu Synesis. Posao obuhvaća vođenje dvojnog knjigovodstva za poduzeća i slično. Više na linku.

Poki obrt zapošljava prodavača (m/ž) u Koprivnici. Rok prijave je 18.6. Poslodavac nudi mogućnost prijave na puno radno vrijeme. Od kanidata se očekuju ozbiljnost i predanost poslu. Provjerite detalje ovdje.

Auto centar Krivak zapošljava prodavača novih i rabljenih vozila (m/ž). Mjesto rada je Reka, a prijave su otvorene do 20.6. Posao obuhvaća prodaju vozila, brigu o prodajnog dokumentaciji, izradu i izdavanje financijskih ponuda za vozila, izradu i izdavanje ponuda za prodaju vozila preko auto kredita i/ili leasinga i slično. Provjerite detalje ovdje.

IMV trgovina d.o.o. zapošljava prodavača građevinskog materijala (m/ž). Lokacija rada su Križevci, a prijave su otvorene do 19.6. Posao podrazumijeva preuzimanje i sortiranje robe te poslove vezane uz prodaju građevinskog materijala. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Mastering d.o.o. zapošljava ovlaštenog inženjera arhitekture (m/ž). Lokacija rada je Koprivnica, a prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Uvjeti su visoka stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Švenda građenje traži tesara krovopokrivača (m/ž) u Koprivnici. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijave su otvorene do 17.6. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Potražite detalje putem linka.


Tagovi:

NEDAVNO OBJAVLJENO