RASPISAN NATJEČAJ

Novi natječaj za čistačicu u javnoj ustanovi, očekuje se velik interes

Objavljeno, 13. rujna 2021. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Dom zdravlja županije raspisao je javni natječaj kojim traži doktoricu ili doktora dentalne medicine te čistačicu za rad na neodređeno u Koprivnici. Rok za prijave je do subote.

U posljednje vrijeme bila je prilična navala za radna mjesta čistačica u Općoj bolnici i sudu u Koprivinici, pa se tako očekuje i ovaj put. Uvjeti za radno mjesto u Domu zdravlja županije su osnovna škola, vozački ispit B kategorije i jedna godina radnog iskustva.

“Prijave na natječaj dostavljaju se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama (10. rujna), odnosno do popune pojedinog radnog mjesta, ako u danom roku ne bi bilo zaprimljenih prijava”, navode u županijskom Domu zdravlja.

Natječaj za popunjavanje radnog mjesta isti je dan objavilo i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima koje traži laboranticu ili laboranta za kontrolu kvalitete poljoprivrednog reprodukcijskog materijala na neodređeno vrijeme. Uvjeti su srednja stručna sprema poljoprivrednog ili laboratorijskog smjera i godinu dana radnog iskustva u laboratoriju.


Tagovi: čISTAčICA DOM ZDRAVLJA NATJEčAJ

NEDAVNO OBJAVLJENO