NATJEČAJI ZA RADNA MJESTA

Nove radnike traže Tifon, Piškornica, Cengiz, Medikadent, Mlinček

Objavljeno, 05. ožujka 2021. Vijesti
# Foto: ILUSTRACIJA / POSAO.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Koprivnici. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, Aplicirajte najkasnije do 8.3.

Manpower Savjetovanje za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent terenske prodaje (m/ž) u Križevcima. Prijaviti se možete najkasnije do 16.3. Posao obuhvaća prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga. Uvjeti za rad su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Aplicirajte.

Kosinus, obrt, zapošljava web developera (m/ž) za rad u Koprivnici. Prijave su otvorene do 10.3. Potrebna je sposobnost samostalne izrade web stranica sa specifičnim funkcijama. Traži se poznavanje više programskih platformi i jezika te napredno znanje engleskog jezika. Više na linku.

Piškorica d.o.o. zapošljava stručnog suradnika za gradnju (m/ž) u Koprivnici. Prijave su otvorene do 8.3. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi planova investicijskih ulaganja i u provedbi investicije, sudjelovanje u izradi projektne dokumentacije i slično. Provjerite kako aplicirati.

Metal Konstrukt d.o.o. zapošljava na poziciji strojobravar – bravar – zavarivač (m/ž) u Molvama. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo od minimalno pola godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Mlinček j.d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) za rad u Križevcima. Prijaviti se možete do 31.3. Posao obuhvaća dostavu pekarskih proizvoda. Poželjno je da kandidat/ kinja ima B kategoriju i po mogućnosti C. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više o poslu provjerite ovdje.

Cengiz Insaat traži magistra inženjera građevine (m/ž) i magistra inženjera elektrotehnike (m/ž) u Križevcima. Uvjet da je kandidat/kinja upisan/a u Hrvatsku komoru ovlaštenih inženjera građevine. Potrebno je radno iskustvo od minimalno dvije godine. Traži se više izvršitelja. Putem linka.

Akropola d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Koprivnici. Prijave se zaprimaju do 9.3. Posao obuhvaća komunikaciju s dobavljačima i slično. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Sport Spirit j.d.o.o. zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) u Križevcima. Prijave su otvorene do 31.3. Posao obuhvaća kompjutersku pripremu za tisak, grafičko oblikovanje i upravljanje strojevima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Saznajte detalje putem linka.

Poliklinika Medikadent traži knjigovođe (m/ž) u Križevcima. Prijavite se najkasnije do 15.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo. Posao obuhvaća knjiženje URA, IRA, salda konti kupaca i dobavljača, knjiženje kompenzacija i slično. Provjerite detalje ovdje.


Tagovi: POSAO.HR RADNA MJESTA RADNICI

NEDAVNO OBJAVLJENO