Nova funkcija: pripremaju li domaćeg menadžera za novog šefa Podravke

Objavljeno, 30. lipnja 2022. Vijesti
# Foto: PODRAVKA / Krunoslav Bešvir na predstavljanju Vegete Bio
AUTOR
Robert Mihaljević

Poznati koprivnički menadžer dobio je novu, važnu ulogu u rukovoditeljskoj hijerarhiji u prehrambenoj kompaniji Podravka.

Krunoslav Bešvir imenovan je za glavnog direktora svih poslovnih programa u kompaniji, što znači da je njegova nova funkcija, de facto, po razini odgovornosti i odlučivanja odmah ispod uprave tvrtke.

Bešvir je dosad obnašao dužnost direktora poslovnog programa Kulinarstvo, odnosno Vegete. Sad je postao glavni šef svih poslovnih programa: Kulinarstva, Dječje hrane, Podravka hrane, Žita i Lagrisa, Mesnog programa, Ribe.

Time je domaći menadžer, zapravo, sada desna ruka predsjednice uprave Podravke Martine Dalić i osoba od njezina najvećeg povjerenja.

Otišao nakon Mršića

Krunoslav Bešvir bio je i član uprave Podravke od 2009. do 2012. godine u doba šefa kompanije Miroslava Vitkovića. Nakon što je tu funkciju preuzeo Zvonimir Mršić, napušta Podravku i odlazi u srbijansku Deltu. Potom jedno vrijeme radi u zagrebačkom Aquariusu te Sardini iz Postire.

Godine 2017. opet se vraća u Podravku nakon što smjenjuju Mršića te na njegovo mjesto za predsjednika uprave postavljaju Marina Pucara. Otad do nedavno obnaša dužnost direktora Vegete, odnosno poslovnog programa Kulinarstvo.

Sad je, uz Vegetu, dobio i sve druge programe, od Lina, Eve, Žita do pašteta, pekmeza, ajvara. Veliko priznanje i velika odgovornost za iskusnog koprivničkog menadžera. Mnogi pričaju kako je i to dokaz da Bešvira u budućnosti vide kao novog šefa Podravke.


Tagovi: DIREKTOR KRUNOSLAV BEšVIR MARTINA DALIć MENADžERI PODRAVKA

NEDAVNO OBJAVLJENO